Youtube nézettségszerzés. Hogyan?
Sziasztok, én egy kezdő youtube videós vagyok és meg szeretném tudni, hogy miképpen tudnám kicsit fellendíteni a csatornámat?
Úgy gondolom, hogy elég sok munkát fektetek minden egyes videómba, és próbálom minél ötletesebbé és élvezhetőbbé tenni őket. Tehát lehetséges, hogy a videók minősége már megfelelő lenne, de hol tudnám kicsit hirdetni a csatornámat? Vagy ha nem is hirdetés, hogy tudnám elérni, hogy több emberhez eljusson?
Előre is köszönök minden segítséget!:)
Egyébként simán ki is linkelhetnéd ide.
Energiatakarékosabb is lenne, és valszeg többen megnéznék.
@22:24
Az már reklámozás, amit az oldal tilt.
Van egy oldal: likenation.com
Ide be kell regisztrálni de ez egy sub for sub rendszeren müködik de ebben a videóban mindent elmondanak:
https://www.youtube.com/watch?v=Cd2WkFeTX98
ami még fontos az hogy egy másik mail címen sub-olj mint ami a csotornád címe
Köszönöm szépen!:) Igyekszem minél többet kihozni a videóimból.:)
És köszönöm ezt a sub 4 sub-os ajánlatot is, csak azzal már egyszer megjártam régebben, és nem igazán szeretném újra bebukni. :) De minden esetre köszönöm!:)
én is videózok és egy éve kezdtem :) 15 feliratkozóm és 3700 megtekintésem van, 30 videóval :)
Remélem sikerül fellendíteni a csatornádat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!