Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok csatlakozni a...

Miért nem tudok csatlakozni a UPC WI-FREE-hez?

Figyelt kérdés

Jelszó és felhasználónév amit E-mailbe kaptam hozzá nem jó.

4 Eszközről is megpróbáltam, nem csatlakozik fel.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Ugyan azt a jelszót lediktálta... 5-6 perc beszélgetés után eljutottunk oda, hogy nem lehet arra a WI-FREE-re felcsatlakozni, amelyet az otthoni modem sugároz.

Jó..

Átmentem Apámékhoz. (Szembe lakik) Nekik is UPC-jük van és ilyen UPC-WI-FREE modem stbblabla...

Próbáltam felcsatlakozni arra.. Nem engedte.

A wifi-re feltudok csatlakozni, csak ki akartam próbálni az UPC-WIFREE-t.

Arra a hálózatra viszont egy eszközről sem tudok felcsatlakozni.

(Lehet baj, hogy tudom az alap jelszót?)

2015. jan. 3. 15:43
1 2
 11/13 netudmeg1997 válasza:
En rajottem a megoldásra minden modem egy idő utan bebuggol szoval belepsz a routeredbe es resseteled es tessek 100%ra mukodni fog de ez csak ideglenessen szoval kb 1 2 naponta meg kell csinalnod ezt..
2017. nov. 8. 15:34
 12/13 Predi007 válasza:
Netuddmeg... ez hol megoldás? Nekem 1 éve nem megy a free wifi.. pedig amikor egyetemen vagyok olyankor a lakásban nincs net, és pont jól jönne a szomszéd free wifije... de nem működik ez a szar.. kopogtassak át 4-5 szomszédhoz, hogy reseteljetek már mert nincs netem
2018. jan. 6. 11:29
 13/13 anonim válasza:

Hello,,

Azért nem csatlakozik fel, mert a myupc fiókban külön be kell kapcsolni!

Sajnos, rendszeresen kikapcsolódik! Gondolom terheltségtől függően. A bekapcsolás linket rendszeresen keresnem kell!!!! Végül ügyfélszolgálat linkeli.

Myupc jelszó nem ugyanaz mint a wifree jelszó, hiszen bekapcsoláskor a myupc belépése után új jelszót adsz.

Ahogy a tv moden is időközönként automatikusan kikapcsol, így a Wi-free is.

2020. jan. 11. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!