Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC WI-FREE valki megtudná...

UPC WI-FREE valki megtudná adni amivel tudnék csatlakozni?

Figyelt kérdés
aki hajlandó segiteni írjameg privát üzenetbe kérem szépen mert nem tellik netre az egyik iskola társamnál 1db wifis készülékük van és van a társasházban ahol élnek ilyen UPC Wi-Free amit csak jelszoval lehet használni amit minden upc ügyfél megtud tenni én Digis vagyok aki segit annak ez díjmentes kérem nagyo fontos lenne nekik anyukájuk hiába dolgozik 12 órában de akkor sem futja netre nekik

2014. nov. 26. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
minden felhasználónak egyedi jelszava van
2014. nov. 26. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kúrogatásféleképpen, de viccesnek találom, hogy netre nincs pénz, wifis készülékre meg igen... Egyébként jól mondta az előttem lévő, minden UPC előfizetőnek külön bejelentkezője és jelszava van ehhez, és egyszerre maximum 3 eszköz működhet egyszerre az egész világon ezekkel (svájcban pl működik már a dolog). Szóval senki idegen nem fogja neked kiadni a kódodat, mert ki tudja, mit csinálsz vele, és utána ő nem fog tudni felmenni a saját kódjával, mert már 3 készülék fent van. Minden esetben a szomszéd wifijét kell elkunyerálni, akár a rendeset, akár ezt, sütni kell egy tálca sütit és átvinni.
2014. nov. 27. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!