Ha a routeren belül kinyitom a portokat, akkor játékban megszünhetnek az interten laggok?
Figyelt kérdés
Ugyan is csak routerrel laggolok a játékokban, ha simán kábelt bedugom a gépbe, akkor nincs ilyen problmám. Ez diginet, és a 200-as.
Letöltési ált. 80-90, feltöltés 45-53.
"Olyan lagg, hogy pl megyek fel a lépcsőn, aztán visszadob az aljára"
2015. jan. 3. 13:10
11/14 A kérdező kommentje:
Kb egy fél óráig volt lagmentes a játék, most újra elkezdte :(
2015. jan. 3. 20:15
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem segített, router beállítás utáni reboot segített egy kicsit rajta, és sajnos megint laggjaim vannak. De miért?????
2015. jan. 6. 18:38
13/14 anonim válasza:
mixed módban vagy, vagy sima "n"-ben? olvastam valahol, hogy a mixed mód eléggé lassítja.
elvileg van hozzá valami utility program, szedd le, telepítsd fel, lehet valamit ott is belehet állítani.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem wifin vagyok, hanem vezetéken. Asztali számítógépről vagyok.
2015. jan. 7. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!