messze vagy a routertől/gyenge a router jele/vmi zavarja a kommunikációt. Port nyitogatással nem lesz jobb.
2015. jan. 3. 13:31
3/14 A kérdező kommentje:
centikre vagyok a routertől, drága router volt nem lehet gyenge a jel. Mi zavarhatja a kommunikációt? Ez a laggolás azóta van mióta bekötötték ide a 200-as netet. Régen 100-as volt és nem volt ilyen probléma, de felvettem a digisekkel is a kapcsolatot, szó szerint szartak rá, mivel nem segítettek nekem abban amit kérdeztem, illetve problémám is. Ha érdekel mi volt a válaszuk ide bemásolhatom.
2015. jan. 3. 14:04
4/14 anonim válasza:
nincs vmi vezeték nélküli eszközöd, ami bezavar? bill., egér, fejhallgató ilyesmi? azok is szeretnek 2,4ghz-en kommunikálni.
2015. jan. 3. 15:14
5/14 A kérdező kommentje:
itt minden komponens vezetékes, csak a telefonom van itt mindig, de az nem zavarhat be, vagy még is?
2015. jan. 3. 15:34
6/14 A kérdező kommentje:
Illetve van egy új nyomtatónk, ami be van dugva. viszont lehet vele nyomtatni internetről.
2015. jan. 3. 15:36
7/14 anonim válasza:
akkor nem az zavarja. Meg kellene nézni, hogy másik gépen is ekkora lag van-e, ha igen, akkro a router beállításai nem jók, ha ott jó, akkor a gépeddel lehet valami. Bár én a routerre gyanakodok, de hogy lagot mi okozhat, azt hírtelen nem tudom..
Van benne beépített tűzfal, de annak nem kellene ilyet okoznia.
2015. jan. 3. 15:40
8/14 A kérdező kommentje:
Mikor tesóm játszott laptopon, akkor szokta mondani néha, hogy laggol. De legutóbb kb másfél hete volt resizve a router meg lefrissítve, mert akkor meg csak az asztali gépnek adott internetet, telefonoknak meg laptopnak nem. Viszont azt meg nem tudom, hogy kell vagy hogyan tudom meg, hogy rendesen be van e állítva a router.
2015. jan. 3. 16:59
9/14 anonim válasza:
amit még esetleg tehetsz, hogy átállítod másik csatornára a routert, de ez csak akkor segítség, ha pl a szomszédságban sok wifi van és zavarják egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!