Hogyan lehetne megkerülni?
Figyelt kérdés
Pár hete nem engednek belépni a fake facebook fiókomba. Igazolnom kell telefonszámmal, vagy mi. Nos, eddig nem voltam hajlandó megadni, de mondom ok. Kamu profil, szóval letiltom, aztán annyi. Igenám, de a telefonszámom már regisztrálva van a valós nevű fiókomhoz, amit már töröltem, viszont még mindig azt írja ki, hogy használjak más telefonsámot, mert ez már egyszer regisztrálva van. Egy picit felb.szták az agyam. Már csak törölni szeretném a p.csába a kamu profilomat is, de nem tudok belépni a k.va anyjukat!2015. jan. 2. 22:20
2/9 anonim válasza:
nyomjaaad :D
ht nemtom, nekem a mai napig opcióként adja be ezt a telós marhaságot.
3/9 A kérdező kommentje:
nekem az egyetlen opcióként adja be. nem tudok továbblépni, amíg meg nem adom számot, és be nem írom az sms-ben kapott kódot. olyan egy hónappal ezelőtt kezdődött.
2015. jan. 2. 22:35
4/9 anonim válasza:
csak egy kósza ötlet, de ha pl rákatt az elfelejtett jelszóra, majd beírod, hogy nem férsz a fiókodhoz (pl kiválasztod, hogy hacked), akkor lereszeteli a jelszód és elküldi az email címedre.
mikor megint belépsz ezzel az újjal fog beengedni, és felajánlja hogy adj meg másodlagos email címet vagy telószámot. ott megadsz egy másodlagos emailt és talán beenged. de ez csak egy ötlet, sose próbáltam.
5/9 A kérdező kommentje:
hogy nem jutott eszembe! ez akár működhet is. thx! próbálom :)
2015. jan. 2. 22:39
6/9 A kérdező kommentje:
nem működött sajnos. végül ugyanarra a lapra irányít, és kéri a számot továbbra is.
2015. jan. 2. 22:43
7/9 anonim válasza:
akkor nincs más ötletem, rágoogliztam gyorsan, de mindegyik ilyen ingyenes ip-s telefonszámokat ajánlott, ami meg vagy kamu vagy nem, inkább nem foglalkoztam vele.
8/9 anonim válasza:
Gondolom kiszúrták hogy kamuprofil, és ezért kéri annyira a telefonszámot.
9/9 A kérdező kommentje:
ezt magam is sejtettem, hiszen csak nekem kéri.
2015. jan. 3. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!