Miért nem kapom meg a vissza igazoló kódot a frissen nyitott OUTLOOK tehát HOTMAIL fiókomhoz?
Elkészítettem OUTLOOK-os fiókom minden, (munkához kell) kaptam is rá azonnal 2 fontos e-mailt amire válaszolnom kéne elég sürgősen, de nem tudok amíg nem igazolom vissza a fiókom telefonon kapott kód segítségével. Na most az SMS-t viszont soha nem kapom meg, már próbáltam kb. 20x de semmi. Próbáltam másik telefon számmal is te ugyan úgy semmi. Nagyon fontos lenne ez az e-mail cím számomra tehát valahogyan meg kellene oldanom minél előbb!
Előre is köszönök minden értelmes választ! :)
Én most létrehoztam egy outlook.hu -s e-mai címet, nem adtam meg telefonszámot, és egy captcha segítségével sikerült is visszaigazolnom a fiókot.
A helyedben az adott e-mail címre beállítanék egy levelező klienst, pl, Thunderbird. ( [link] )
Küldésre pedig a netszolgáltatóm SMTP-jét használnám, abba az outlook.com -nak nincs beleszólás, viszont a válaszok majd az outlook.com -os fiókodba érkeznek majd.
Aztán egyszer majd csak sikerül visszaigazolni azt a fiókot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!