Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért megy el a Wi-Fi? (Többi...

Miért megy el a Wi-Fi? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Router: TP-LINK WR-740N

20-30 percenként elmegy a Wi-Fi kapcsolat, ezt onnan tudom észlelni hogy ha videót nézek, vagy online játékkal játszom, akkor megakad, vagy kidob, és ilyenkor rászoktam nézni a hálózatra, és eltűnik a Wi-Fi hálózat, és amikor visszajön, azon nyomban visszacsatlakozik a hálózatra, és onnnantól jó minden. De legyen az telefon, táblagép, számítógép, laptop, mindegyiknél így van, de a haveromékkal egy internetszolgáltatónál vagyunk majdnem egy csomagban, és neki jó a net, csak nekem megy el a Wi-Fi, mert net meg lenne, akkor mi a hiba? A Wi-Fi-m a rossz?

2014. dec. 29. 12:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet rossz hardveresen.

Nyomj rajta egy factory resetet. Tedd rá a legfrissebb fimware-t.

Állíts be rajta mindent. Írd át a nevet, tedd másik csatornára, adj meg új jelszót, és teszteld.

Ha így is rossz, akkor vidd vissza garanciába cseréljék ki.

Ha már nem garanciális, vegyél egy újat, jobbat.

2014. dec. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!