Internetsebesség ingadozása?
én úgy vettem észre hogy,a telepitett windows az oka,hogy összevissza ingadozik,van mikor teljesen belassul,ritkán meg felgyorsul amikor gyors ilyen
amikor meg lassú,olyan 16mbps-körül van,a letöltés, már töbször probáltam mindig a windows telepitésével függ össze 10-ből 2-szer gyors lesz a net a másik 8-alkalom csak vánszorog,probáltam boltban újratelepitettni,kettő helyen is,ugyanolyan lassú maradt,kérdés mi a trükje amit senki nem tud és mégis gyors lesz a net a telepités után,a új számitógépet is vettem azzal is lassu most ,tehát mi a trükk?
én irtam ki a kérdést:
és amikor gyors lesz olyan is marad újratelepitésig?
lehet lopják a wifid
amúgy azért szokott ingadozni mert ha sokan használják akkor lelassul
ha van routered akkor állítsd át a titkosítást és adj meg biztonságosabb jelszót
és amúgy ha te szeretnéd újrarakni akkor ajánlom a dirtywindows oldalt mert ott le is lehet tölteni a wint, meg még segítenek is
most ennyi lett,bithorlorol szoktam letőlteni a legfrissebb windows,nem itt a telepitésnél történik valami,probáltam eredeti windows telepitőlemezzel is ugyanojan az eredmény,a router vezetékesre van átkapcsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!