Szerintetek milyen internetsebesség az ideális (hány mbps)?
manapság a 10mbp/s azért nem árt szerintem. Efölött meg minden jó, de többnyire felhasználás kérdése.
Amíg édesapám a 2mbps nettel elböngészik, addig egy aktív torrent felhasználónak 50mbps letöltés is kevés lehet.
minimum 4Mbps ami kell, ez szükséges az akadás nélküli youtube HD videóhoz.
többi felhasználás kérdése
Köszi a válaszokat.
Most 10mbps-os, de nemsokára 30mbps-os netem lesz. Mi a véleményetek erről a gyorsaságról (néha torrentezek, filmeket töltök le, de semmi több)? Nem sok?
Videó akadás ha most volt, az továbbra is lesz.
A jelenlegi fele is elegendő HD videózáshoz.
DE! Videó megosztó szerverek sokszor le vannak terhelve.
Ha YouTube -on nézel HD -t és akad, ott hardver lehet kevés.
Weboldalak betöltése, gyorsaságában pedig nem lesz észrevehető változás.
Jelenlegi sebességed harmada is bőven elég lenne.
Sajnos legtöbb weblap valami ingyenes lomha CMS -re épül,
amiknél 1~2mp is lehet a szerveroldali PHP feldolgozási idő,
vagy terhelt osztott szerveren van, vagy maga a portál terhelt.
Ezekkel te nem tudsz mit kezdeni, olcsó weblapok, és üzemeltetők...
A gyakori kérdések jól van optimalizálva, ezért gyors.
Ha a gyakori is lassú akkor ott más probléma lesz nem a net.
(csak nagyon pici esélye van, hogy a net, de akkor nagyobb sávszélesség se oldja meg)
A gyakori kérdések oldallal nekem sincs bajom, gyorsan tölt. A videóknál meg gondolom az lehet a baj, amit mondtál. Van, amikor az egész internet r×hadt lassú, ha kikapcsolom a routert majd beindítom helyre áll. Nem tudom mitől lehet. Arra gondolok, hogy a szolgáltató miatt van.
Olyan is szokott lenni, hogy, ha két gépen párhuzamosan működik az internet (wifi által) mind a kettőn lassú lesz (az egyik hálózati aljzatról működik). Lehet, hogy a router hibája? Vagy csak így nagy lesz az internethasználat (ping, v. fps), és ez miatt lassú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!