Miért nem tudok youtube-on kommentelni (+Adblock probléma)?
Nemrég töröltem a cookie-kat (állítólag az gyorsítja a gépet), és azóta teljesen meghülyült az internet. Ha youtube-on rákattintok a komment mezőre, felugrik egy másik ablak, olyan, mintha valamit betöltene, de aztán pár másodperc múlva eltűnik. Kommentelni viszont ugyanúgy nem tudok, mert a kurzort nem rakja bele abba a mezőbe. Felvettem videóra, így könnyebb elképzelni. [link]
Ugyanígy ,,thumbs up"-olni sem enged, de az kevésbé zavar.
Szintén nemrég az Adblock nevű alkalmazást is frissíteni akartam, mert a használata mellett hirtelen megjelentek egy bizonyos típusú reklámok. Szóval töröltem az alkalmazást, arra gondolva, hogy egyből vissza is rakom, és a friss verzió talán jó az új reklámok ellen is. De nem hagyta, hogy hozzáadjam a Chrome-hoz, mindig ezt írta ki [link]
Ezek mellett még számos más problémám is van, és arra gondolok, talán van összefüggés köztük. :/
Mit kéne tennem?
van az ad blockban olyan a beállításokban hogy pár nem zavaró reklám engedélyezése.
Azonkívül, bejelentkeztél a G+-ba?
A Google+ból mindig kiléptet, szóval nem szoktam vele próbálkozni, de akkor most bejelentkezek, és megpróbálom úgy hozzáadni az Adblockot. Köszönöm a tippet!
Youtube-on viszont mindig be vagyok jelentkezve, az utóbbi időben mégsem enged hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!