Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van a facebookommal? Nem...

Mi van a facebookommal? Nem tudok lájkolni és megosztani semmit! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Amikor lájkolni akarok valamit ezt írja ki: Sajnos ezzel a bejegyzéssel átmeneti probléma van. Kérjük, próbáld meg újból néhány pillanat múlva.

2014. dec. 20. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Már el volt mondva párszor, hogy karbantartás van egy jóideje és folyamatosan, főleg hogy készülnek az újévre pár "újdonsággal", bár azok se fognak rögtön érvénybe lépni.

Bár az is lehet, hogy tiltást kaptál kaptál ilyen címszóval, pár problémás személy esetén már történt ilyen, de nem hiszem, hogy ez állna fent.

2014. dec. 20. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem a karbantartás miatt lehet (Nem is tudtam hogy lesz karbantartás!)ugyanis többszöri próbálkozás után meg tudom osztani illetve lájkolni a posztot! Egyébként köszönöm a segítséget és az infót!
2014. dec. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!