Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Blogot melyik oldalon érdemes...

Blogot melyik oldalon érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Pl: kereshetőség, kezelhetőség stb. szempontjából melyik a legelőnyösebb?

2014. dec. 19. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Csakis a sötét oldalon. Nálunk pirosak a fénykardok!
2014. dec. 19. 00:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem az is jó, ha kidobja a Google.
2014. dec. 19. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Az már biztos, a google úgy kidobja, hogy na.

Szerinted ez így működik? ma írok egy blogot 10 perc múlva meg top 1 lesz a google-n.

Hagyjuk már az ilyen gyerekes kérdéseket.

2014. dec. 19. 00:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért gyerekes a kérdés, mert ha értenék hozzá, akkor nem tettem volna fel nyilvánvalóan, de mivel nem értek hozzá, így muszáj kérdeznem. Nyilván nem lesz Top 1, de elméleti síkon simán el tudom képzelni, hogy bizonyos felületek blogjait egyáltalán nem, másokét például kidobja, ha rákeresek.
2014. dec. 19. 00:37
 5/9 anonim válasza:
filmplacc.hu ezt az eblog.hu üzemelteti nézd meg;)
2014. dec. 19. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem blogspotom van. Az első kb 10 posztnál nem találtam meg magam Goggle-ban, aztán elengedtem ezt a dolgot, úgy gondoltam, inkább az írásba fektetem az energiát, amit addig a keresgéléssel töltöttem. Valamelyik nap a héten a férjem megkértem, hogy olvasson el egy bejegyzést, beírt 3-4 kulcsszót és első helyen kihozta a blogom. :) Csak lestem. :D Október közepén kezdtem, heti 4 bejegyzést írok. Követőm egyelőre alig van, szóval ez sem számít. Szerintem a rendszeresség a lényeg.
2014. dec. 20. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:
google szempontjából a blogger vagy blogspot (kinek hogy :) ) a legjobb, mivel az övék
2014. dec. 20. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosan voltak!
2014. dec. 21. 15:18
 9/9 anonim válasza:
hoxa:)
2015. jan. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!