Hová tünt a gigatorrents? Mi történt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:31
31/41 anonim válasza:
Zsaruk léjefoglalták a szervert... >:-(!!!!!!!!!!
úccsónak hogy regeltél beload-ra?
32/41 anonim válasza:
Engem is érdekelne egy ujra reg beloadra mert ezt az accot 3 éve regeltem (mikor még moobs volt) van párszáz giga fel is meg le is, de már 3an használjuk... :D
33/41 anonim válasza:
Anno egyik haverom modi volt moobson, és mondta hogy micsoda balkhék voltak a "színfalak mögött"
Majdnem minden angyal team tag kilépett egyszer :D
35/41 anonim válasza:
Megy az oldal, de nem tudok belépni, azt írja nem létező felhasználó :'(
36/41 anonim válasza:
én se tudok belépni. és még regizni se
38/41 A kérdező kommentje:
Aki nem tud belépni mert nem létezik, az törlődött a rendszerből amikor újra indultak. A Giga e-mail címén lehet érdeklődni mi a teendő ilyenkor.
2010. júl. 21. 07:50
39/41 anonim válasza:
Az oldal feltámadt hamvaiból de sajnos adatvesztés miatt csak az 1 évvel ezelőtti adatbázissal tudtunk elindulni.
Ez annyit jelent, hogy elvesztek a torrentek a felhasználók, és az elmúlt 1 évben le, feltöltött adatmennyiség is.
Amint helyreáll az oldal megpróbáljuk kompenzálni a hiányosságokat. Még dolgozunk rajta ezért vannak hibák. Pár nap
türelmet kérünk a teljes helyreállításhoz!
Köszönettel a vezetőség!
40/41 anonim válasza:
beloadra valaki tudna küldeni meghívókódot??
kicsike-bocika@freemail.hu
köszii:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!