Hová tünt a gigatorrents? Mi történt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:31
1/41 anonim válasza:
azta... most látom hogy nincs
fingom sincs
2/41 A kérdező kommentje:
Ejnye. Nem látogatjuk rendszeresen? Jujuj
Aki tudja mi történt, írjon!
2010. febr. 2. 15:50
3/41 anonim válasza:
Nem tudom de trekkerestül-mindenestül tűnt el :S
4/41 anonim válasza:
multkor is elhalkult pár napra azt visszajött semmi infó nem volt akkor sem semmiről a főoldalukon
5/41 A kérdező kommentje:
Remélem nincs nagy gond és hamarosan Gigázhatunk Újra!
2010. febr. 2. 17:16
6/41 anonim válasza:
Azt a pletykát olvastam az egyik fórumban, hogy a rendőrség ütött rajtuk, és a szervert lefoglalták. Más helyen meg azt lehetett olvasni, hogy egy nCore-os Hacker tört be és tette használhatatlanná.
7/41 anonim válasza:
Ezen a linken van pár info, hogy mi történt:
8/41 anonim válasza:
Hali... Na... Azért regeltem csak,hogy tudjak nektek irni :) 3 napja kb. én sem tudok belépni. Viszont olvastam egy fórumon egy határozott hozzászólást,hogy ezerrel dolgoznak a hiba kijavitásán és lehet,hogy még ma este menni fog az oldal. SZóval szerintem mostm ég fölös a yardos dolgon izgulni...
9/41 A kérdező kommentje:
Köszi. Gigás(z)ok!
2010. febr. 3. 15:11
10/41 anonim válasza:
Már megint nincs Giga? Mi a gáz? Tud valaki vmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!