Az 5 Mbps-es netem miért 50 kb/s-mal tölt?
Figyelt kérdés
Mert sztem legalább 500 kb/s-mal kéne töltsön lefele....O.o2014. dec. 17. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést a szolgáltatódnak címezd...
2/7 anonim válasza:
Terhelt vonal pl. Mindig ennyi volt, vagy mostanában/alkalmanként lassul(t) be?
3/7 anonim válasza:
Nézzed meg a szerződést, amit aláírtál!
Abban benne kell lennie a garantált minimális letöltési sebességnek. (Van, amelyiknél ez 0b/s!)
Azért jó lenne, ha pontosan fogalmaznád kérdésed.
Vezetékkel, vagy Wifivel használod a netet?
Általános ez a lassúság, vag időszakos?
Ha torrentezel ne is csodálkozz.
4/7 A kérdező kommentje:
Főleg 16:00 és 20:00 között lassu az internet, olyannyira, hogy a játékba a pingem 1600 felett van, illetve nagyon ugràl. De máskor se tökéletes, de máskor azért sokkal jobb. Pl. Reggel vagy este 22 orakor nem 1500 a pingem, hanem 150. Annak is örülnék ,ha délután 500 pingen lenne, és nem 1500.... És a speedtesten is 16:00 és 20:00 között a letöltési sebességem 0,2 Mbps...ilyen nincs...
2014. dec. 22. 18:58
5/7 A kérdező kommentje:
Wifi routerünk van, de ha a routert nem használjuk (azaz nem a wifin keresztül jön a gépbe a net) akkor is ugyanannyi a speedtest eredmenye....
2014. dec. 22. 19:06
6/7 anonim válasza:
Ezt a szolgáltatóval beszéld meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele, azt mondja, hogy nálunk lehet a baj...vagyis azt hazudja...:=(
2014. dec. 25. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!