Honda János kérdése:
Hogy kell bekötni a routert?
Figyelt kérdés
Btel-netünk volt de tulajdonost váltottak, és meg kellett változtatni a felhasználónevet! Ezt meg is tettük, de még mindig nem volt internet. Felhívtuk őket, és kérdezte a csávó, hogy van-e router? Mondom: Igen van! Erre ő: akkor azt ki kell iktatni. Na itt "összevissza dugdostam" (próbáltam oda ahová ő mondta :D) a kábeleket. Meg is csináltam, van internet, csak wifi nincs... Ezt, hogy tudnám megoldani, hová kell dugni a router kábelét hogy legyen wifi? Remélem azért érthető voltam :D Köszi előre is! :)2014. dec. 17. 18:33
11/23 anonim válasza:
Mondjuk ha benne van a jó, akkor nem muszáj, bár akkor előzőleg lett volna net és nem kellett volna kikötni.
12/23 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jött össze :(
2014. dec. 17. 19:25
13/23 anonim válasza:
akkor figyelmesen olvasd el a linket amit már egyszer elküldtem és ez alapján lépésenként konfiguráld/állítsd be be a routeredben a csatlakozást:
14/23 A kérdező kommentje:
oké akkor megint nekirugaszkodok :)
2014. dec. 17. 19:35
15/23 anonim válasza:
Ha TP-Link-es routered van (a leírásból ezt szűrtem le), akkor belépsz a kezelőfelületére (192.168.1.1 vagy 192.168.0.1, vagy [link] beírod az alapértelmezett felhasználónevet és jelszavat amit kér (admin, admin, ha nem ezek azok, akkor router reset) és ott van olyan menüpont, hogy Network, azon belül pedig olyan, hogy WAN és ott kell beállítanod a kapcsolat típusát PPPoE-re, a többit képpel illusztrálom.
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen gyors megcsinálom hátha sikerül :)
2014. dec. 17. 19:46
18/23 A kérdező kommentje:
nem sikerülte... nem lesz ebből lófaszse... Inkább majd megpróbálom elhívni rendszergazda ismerősömet vagy szerelőt.. Azért köszi, hogy segítettetek
2014. dec. 17. 19:56
19/23 anonim válasza:
De egyébként ADSL interneted van? Na meg még annyit megpróbálnék, hogy egy MAC címet klónoznék, hátha azért nem kapsz IP-t, mert most nem tud neked adni másik MAC címre, ami ugye a router-é.
20/23 A kérdező kommentje:
igen ADSL
2014. dec. 17. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!