Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-en nem megfelelő termék?

Ebay-en nem megfelelő termék?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy telefontokot,de nem passzol, sokkal kisebb,mint a telóm pedig direkt rá volt meghirdetve.

Irtam most,hogy nem jó, de válasz emailben az volt,hogy a visszaküldést a vásárló fizeti,de miért?

2014. dec. 17. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert az is csak egy apróhirdető oldal ahol tisztelet a kivételnek úgy vágnak át mintha itthon vennéd.
2014. dec. 17. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyszerű akkor... hát én nem fizetek még azért is,hogy nem jót küldött. na mindegy,akkor így jártam :) köszi a választ azért
2014. dec. 17. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nem látom a problémát, a postaköltséget mindig a vásárlóval fizettetik meg. kb annyit tudsz tenni, hogy negatív értékelést hagysz, de gondolom úgyse fogja meghatni őket.
2014. dec. 17. 17:43
 4/7 anonim válasza:
Indíts dispute-ot azonnal, nekem rémlik, hogy nem a vevő fizeti ha az eladó hibázott, egy próbát megér, nincs mit veszíteni.
2014. dec. 17. 17:46
 5/7 A kérdező kommentje:
azt hol találom?
2014. dec. 17. 17:54
 6/7 anonim válasza:
A vásárolt termékeid oldalon, a termék jobb oldalánál helyezkednek el a gombok, ott megtalálható minden választható opció, visszaküldés, nem érkezett meg, stb.
2014. dec. 17. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Elobb olvasd el gugli bacsi altal mutatott "ebay hasznalat" keresesi talalatokat, hogy megtanuld/megertsd hogy mi hogyan mukodik.

A te problemad nem ilyen egyszeru, hogy fekete-feher.

Mi volt a termek leirasanal? Pontosan azt kuldte, ami a leirasban volt, amire te a "pay now" gombot nyomtad? Mi all a termek leirasanal a "return" opcional? Stb, stb.

Ha o tudja bizonyitani, hogy azt kuldte, amit meghirdetett, akkor nem koteles visszaadni a penzed, csak akkor ha te neki visszaadod a termeket. Termeszetesen ilyenkor te fizeted a vissza postat.

Ha rendeltel egy iPhone tokot, de keppel es masok hirdetesevel tudod bizonyitani, hogy amit te kezhez kaptal az egy Samsung tok, akkor jogos a panasz.

2014. dec. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!