Lehet Magyarországon MoYu AoLong V2-es Rubik kockát kapni? Van magyar oldal, ahonnan lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Eddig próbálkoztam az e-bayen, és a lighttake-en, de ott az áru nem magyarországról jött volna (ami nem baj), és csak PayPallal lehetett fizetni...
Én pedig kp-val szeretnék a szállításkor.
2014. dec. 15. 16:07
12/23 anonim válasza:
Rossz hírem van :( 2-3 perce megkaptam a választ: Köszönöm a megkeresést.
Sajnos az a rossz hírem van,hogy már mikulásra kifogytak a készleteim. Ezért van bezárva a web áruház is.
Mivel utánpótlás már nem várható az idén, ebben a dologban sajnos most nem tudok segíteni. Nagyon sajnálom.
13/23 A kérdező kommentje:
Óóó...
mindegy
van még más olyan oldal, ahol lehetőség van kp-val fizetni?
2014. dec. 16. 19:22
14/23 anonim válasza:
Nem hinném....de miért olyan fontos kp-val fizetni?
15/23 anonim válasza:
Én még nem vagyok 18 éves a neved alapján szerintem te sem (98) és még anya mondja meg hogy mivan és én ezért nem rendelhetek paypal-el dolgokat, mert ő nem adja meg a bankártya számát sehova nekem meg nincs úgyhogy xd de szerencsére laknak külföldön rokonaim úgyhogy ők intézik :D
16/23 A kérdező kommentje:
Nekünk meg nincs PayPalunk :D
Szüleim nem nagyon vásárolnak neten...
Hát ezért kell kp-val fizetni
2014. dec. 16. 20:15
17/23 A kérdező kommentje:
#15! Akkor te válaszoltál a Fridriches kérdésemre, igaz? :D
2014. dec. 16. 20:16
19/23 A kérdező kommentje:
Ja ok! :D
2014. dec. 16. 20:43
20/23 anonim válasza:
Valahogy mindig komment küldés után jut eszembe, amit még le akartam írni :D ,egyébként, ha már rendelsz külföldrő, rendelj egyből 2 vagy 3 kockát, mert pl a lightake oldalról 2-3 hét alatt hozzák ki ( úgy hallottam ), meg amúgy is, sosem árt ha van taratlék kocka. Ezért lesz nekem majd egy aulong v2-m és egy dayan guhong v2-m. És majd tervezek egy Dayan 5 Zhanchi-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!