Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mindig ledobja a laptopomat a...

Mindig ledobja a laptopomat a wifi, vagy elmegy a netem, miért?

Figyelt kérdés

Acer Aspire 5349 laptopom van. A router TP-Link, 20 megás a net. Miért van az, hogy engem napi többször is ledob a net? De csak engem, a másik 2 asztali gépen pedig működik rendesen.

Barátom gépére vezetékkel jön a net, a szobánkban van a router is; bátyja asztali gépe stick-es wifivel kapja gond nélkül a netet, sosem dobja be. Engem random ledobál netezés közben, vagy ha úgy kapcsolom be a laptopot, hogy a barátom közben LOL-ozik, már alapban „korlátozott” a kapcsolat, vagyis nincs. ÉS ilyenkor hiába írom be újra a wifi jelszót, vagy indítom újra a gépet, vagy próbálok le-fel csatlakozni a netre, semmi. Csak a router restart segít. Sokszor kiírja, hogy „csatlakoztatva”, közben meg, ha a tálcán lévő netet mutató jel fölé viszem a kurzort azt írja, hogy”azonosítás…”, vagy azt, hogy „nem azonosított hálózat”. Szóval nem értem. Az én gépemben van a hiba vagy a tőlem másfél méterre lévő routerrel? Valami ötlet?

2014. dec. 13. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a pontos típusa a routernek? milyen wifi kártya van gépedben és milyen op. rendszer fut rajta?.
2014. dec. 14. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:

A gépemről annyit tudok elmondani, amennyi ott le van írva róla, ahonnan rendeltem, a linket mellékelem: [link] (lány vagyok, bocsi :) )

A router: 15Mbps Wireless N Router, típusa: TL-WR74ON

Az op. rendszer: Win8.

2014. dec. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!