Lenne kedves valaki segíteni, mielőtt szétverem a laptopomat?
Sziasztok. Anyukámtól kaptam egy használt laptopot, egy számítógép szerelő pakolta nekem össze, elvileg szipi-szupinak kéne hogy legyen,de.. Youtube-on nem tudok megnézni egy videót 360 pixelnél vagy minél nagyobban. A kedvencem, amikor rángatózik a kép az egész videó alatt. Filmet természetesen lehetetlen rajta nézni, néha olyan kis kedves és elkezdi lejátszani, de utána természetesen megáll a töltésben, és ezzel véget is ér a filmnézés. A wifi a maximumon van, semmi mással nincs baj, csak a videókkal... Chrome-ot használok, kipróbáltam Mozzillá-val is, de ott csak még rosszabb.
Nem tudom, hogy mit kell nézni, de gondolom ezek fontosak:
A processzora: Intel Pentium Dual CPU T3200 @2.00Ghz.
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer.
Windows 7 van rajta.
Kérlek segítsetek, mit cseréltessek ki benne? Fontos lenne, hogy normálisan működjön. Köszönöm!
Mennyi memória van a gépben?
Laptop pontos típusa?
Merevlemez?
Tegyél fel egy HD Sentinelt, azzal ki lehet olvasni a merevlemez adatait (szektorhibák).
hány éves vagy?
nő vagy, nem? márcsak a stílusból...
mert ha jól tippelek, inkább hozzá se kezdj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!