Hogy tudom lekodolni a wifim ha több felhasználó van?
Én nem értem.
Van otthon egy routered, ami oszt wifit, ez oké.
Majd a hozott laptoppal megjelent a házban egy másik wifi? Ami a laptop kikapcsolásával sem szűnik meg?
Elég nehezen érthető, amit írsz!
Ahogy én ki tudtam hámozni:
A SAJÁT routered ad wifi jelet, Internet1 néven - jelszóval.
A számítógépeken az elérhető hálózatok listájában látszik egy Internet2, amin nincs jelszó.
Ha így van akkor nem tőled lopják a netet, hanem TE tudod lopni másét! Kapcsold ki a SAJÁT routered, és úgy nézd meg hogy látod-e az internet2-t!
Amúgy a routerben be lehet állítani, hogy melyik gépek csatlakozhassanak, és ki is lehet zárni gépeket. Ehhez a router beállításai között kell valami ilyesmit keresni hogy "DHCP client list". Ezek a gépek csatlakoznak éppen a routerhez. Az "Acces Control"-ban pedig a gépek MAC címe alapján engedélyezhetsz, és tilthatsz ki gépeket.
Ez persze függ a routertől, ezért ha ilyent szeretnél, akkor írd meg a routered típusát!
pontosan jol irod és érted!
am ha kinyomom routerem még ott van igy hát azt irnád hogy másé
de akkor hogy lehetett ez a neve a párom laptopjának? mit amit még mindig ott látok?
Akkor mi történik ha a párod laptopja van kikapcsolva? Akkor eltűnik az internet2?
Ha nem, akkor az internet2 valamelyik szomszéd lesz.
Ha eltűnik, akkor a párod gépén van valami gond. Hallottam (bár én még nem láttam!) olyan programról, amivel AccesPoint-ot lehet csinálni a laptop wifiből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!