Hogy lehet a wifi jelszot megváltoztatni?
A router kézikönyvét vedd elő, vagy keresd meg a neten.
Gyártó + típus alapján kell keresni, ha nincs meg.
Na akkor felteszem a kérdést ahogy kellett volna.
XY típusu routerem van meg szeretném változtatni a jelszavát-Hogyan kell?
Ha totózni kell akkor totozzunk.
Milyen routered van?
A dobozára rá szokták írni az IP-t és a felhasználónév/jelszó párost.
Ez gyakran admin/admin, vagy admin/üres (mármint semmit sem kell beírni).
Amennyiben be van kapcsolva akkor a gépen nyitsz egy böngészót és ahova a webcímet kell beírni, oda beírod az IP címet, ha nem találod a dobozon akkor futtatás cmd (parancssor) itt beírod: ipconfig majd ütsz egy entertkiadja hogy mi az IPv4 címed és mi az alapértelmezett átjáró, na ez a routered címe, ahova belépve meg tudod változtatni a menüben (pl: administration, password) a hozzáférési jelszót.
Elsősorban köszönöm a válaszokat, mert már sikerült
Másodsorban te 3. válaszoló(vagy lehet hogy az 1. és egyben 3. válaszoló is). Azért kérdeztem meg ezt a dolgot mert nem tudok róla sokat(többek között, hogy hogy kell megváltoztatni a wifi jelszót). Honnan a büdös rákból tudjam hogy mit kell megadni ehhez ?
Lehet hogy egy 10 éves vagyok, lehet ,hogy egy vénember\asszony(bár ez nem valószínű), de az is lehet, hogy egy egyszerű ember. Szerintem ez a wifis cucc nem alapműveltség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!