Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs internetem?

Miért nincs internetem?

Figyelt kérdés
Egy áramszünet miatt a router lenullázódott és nem volt net. Hívtunk szakembert, meg is csinálta, a gépen jó is volt, azon próbálta ki. A laptopon nem tudok rácsatlakozni. A laptop is meg a gép is wi-fi-vel kapja a netet. Lehet, hogy most a régi jel eltűnt(sőt biztos) és most ugyanazon a néven van egy másik, tudom, hogy hogy kell rácsatlakozni egy másik jelre, de most nem megy

2014. dec. 5. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

ha ugyanaz a név akkor lehet anno átállítottátok a jelszót és most megint az alap van.

Először töröld ki a régi kapcsolatot a laptopról (Hálózati és megosztási központ - oldalt a vezeték nélküli hálózatok kezelése - megkeresed és törlöd)

Utána csatlakozz rá újra, ha van WPS (gomb a routeren) akkor csak ráklikkelsz a hálózatotokra, majd megnyomod a gombot. Ha nincs, akkor megnézed az új jelszót a másik gépen amin működik a net. (klikk a wifi jelre - a kapcsolaton jobb egérgomb - állapot - vezeték nélküli tulajdonságok - biztonság fül - és ott a karakterek megjelenítésével látni fogod a jelszód)

2014. dec. 5. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. dec. 5. 21:17
 3/3 anonim válasza:
konfigurálni kell a rútert. valószínűleg elfelejtette a jelszót. nekem most csinálták meg.
2014. dec. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!