Miért nincs internetem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hello!
A probléma a következő:
Néha van netem akkir sem sokáig, de elötte szenvedni kell vele félnapot hogy legyen. Ám amikor nincsen netem azaz böngészők, nettel menő játékok nem működnek, de a wifi és gépről a skype megy. Ja és valamikor kiírta, hogy ip cím ütközés, nem tudom ez sokat segít e de ez is info.
Valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak vele? Légyszíves ne nagyon szak nyelven mert nem nagyon értek hozzá. A válaszokat előre is köszönöm.
2014. nov. 19. 17:58
1/3 siemprepeligroso válasza:
Pontosan mit jelent a "szenvedés" tehát úgy értem hogy nem csatlakozik a netre vagy nem tölt be weblapokat?? meg ez mi "de a wifi és gépről a skype megy" nem bírom értelmezni.. bocsi lehet hogy bennem van a hiba de kajak nem vágom h most mire gondolsz :D
2/3 A kérdező kommentje:
Weblapok és a olyan játékok amihez net kell nem működnek, de emelett wifim működik telóról és a skype meg megy gépről is miközbe az is netes.
2014. nov. 19. 18:29
3/3 anonim válasza:
Próbálj másik böngészőt.
Nézd meg az UTP kábelt (ami a modemet és a gépet köti össze) hátha meg van törve, ha tudod cseréld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!