MIÉR nem megy a TOR?
Letöltöttem, letöltöttem a tor buttont is, telepítettem a firefosra.
Megnyitom a "Start Tor Browser"-t és azt írja:
Firefox is already running, but is not responing!
Mi vaaaan????? Be van zárva a firefox, megnézem, lehet folyamatként fut a háttérbe, ctrl+alt+del folyamatok és nincs ott.
Kicsit be van kattanva a program.
Poénból letöröltem a firefoxot, megnyitottam a programot, és ugyan ezt írta ki. *taps*
Mégis hogy futna, ha már letöröltem, és alapból se futott.
Jó, mondom, hagyjuk a start tor browsert, nézzük a vidaliat --> tor indítása:
Antoher process is already running.
-_-
2 órája próbálom elindítani, már mindent megpróbáltam és nem megy, mi lehet a gond?
újratelepíteni nem tudtam a tort, 2 ok miatt:
1. a setup filet habár megnyitotta telepíteni nem tudta
2. nem tudtam törölni a régi tort
Most már nagyon ideges vagyok, be akarok jutni a dark webre :D
Ez a belépő a dark webre, de ha már itt elhasalsz (és képen csúszva még 3 métert siklasz a padlón) akkor hogy fogsz elboldogulni a deep web világában?
G.
A vezérlőpultból törölj minden Torral kapcsolatos programot, meg a Firefoxot is és szedd le a Tor csomagot a hivatalos weblapjukról!
G.
Köszönöm, sikerült, az újabb verziójú programmal már megy.
Am. eddig azért nem engedte telepíteni, mert ugyanabba a mappába akartam rakni, ahol a régi verzió volt, így kénytelen voltam átnevezni tor 2-re az új program mappáját, de a setup file ezt nem nagyon tolerálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!