Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet Movia Maker...

Hogyan lehet Movia Maker videót a youtube kérésére átkódolni?

Figyelt kérdés
A videóimat nehezen tölti fel a youtube, azt írta ki legutóbb, hogy nem jó a kódolása. Nem értem, Movia Maker videókészítőt használok, de nem XP-set, hanem külön win7-re telepítettet, amit HD-nak írt, s eleinte nem volt gond a feltöltéssel. Hogyan lehet bekódolni helyesen?

2014. dec. 3. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. dec. 3. 08:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt töltsem le és konvertáljam át a videókat?
2014. dec. 4. 08:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm még egyszer, száz százalékos nagyon jó a válasza, véletlenül a középsőt jelöltem meg, a féliget. Most konvertálom az egyik videót, de még MP2-est is át lehet vele alakítani MP3-assá. Nagyon örülök neki, még egyszer köszönöm, nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű.
2014. dec. 4. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A minősítés nem érdekel.Felhívnám a figyelmedet hogy le is tölt,a vágólapra kimásolt videókat letölti és konvertálja amibe akarod akár MP3-ba a you tube-ról.

Könnyű használni gondolom szőke nőknek készült.

2014. dec. 4. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, rengeteget segítettél! Kellemes ünnepeket kívánok!
2014. dec. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!