Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem megy a Youtube...

Miért nem megy a Youtube normálisan mikor használom a mobilnetem?

Figyelt kérdés

LG f70-es mobiltelefonom van. Telenoros vagyok. 3190 ft-ot fizetek havi szinte előfizetésre amiben 250mb adatforgalom van. Miután belassítják az internetemet azután is kivállóan tudok böngészni az interneten szinte minden rögön betölt, nem kell sokat várni, viszont a youtube-on a videók természetesen nem. ( elkezdni lejátszani majd megakad ... így tovább )

Viszont ha megosztom a netemet haverommal ( hotspot ) és ő néz videót youtube-on akkor neki teljesen jól működik akadás mentesen néz bármilyen videót. Ez miért lehet? Lehet hogy nekem a telefonomon valami program akadályozza a működését a dolognak?

2014. dec. 2. 20:25
 1/1 anonim válasza:

Ha mobilnetedet belassítják akkor az kb 128 kbps vagy 32 kbps és egyikkel sem hinném, hogy a barátod tud youtube-on videót nézni, én t-mobilos vagyok és nemrég volt valami a t-mobilnál, hogy a lassítás után is 2MB -tal jött a spotify (a youtube is), úgyhogy szerintem ilyesmi lehet neked is

De én azt ajánlom, hogy keress rá a videóra, rakd be a megtekintendők közé, és majd otthon wifiről nézd meg ;)

2014. dec. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!