Az a kérdésem hogy ha a tetöre kivezetek egy usb-s wifi fogot és egy átalakító segítségével utp kábelra átviszem az utp kábel biztosítani fogja neki az áramot? Az usb kapni fog áramot az utp kábelből?
Érdemes volna inkább acces pointban gondolkodnod, az stabilabb.
A megbízhatóság miatt jobb külön megoldani az áramellátásukat.
Igazából a akkor az a kérdésem van e olyan wifi fogo aminek pl utp a vége? tehát hogy a wifi fogot egyből gépbe tudjam vezetni de ne usb-vel mert az pl 15-20 mnéteren nagyon gyenge és szerintem sokat veszt a jelen míg a utp szerintem stabilab a lényeg hogy értsétek a kérdésem.
Tetöre kivezetnék egy wifi fogot és a lakásba ami akkrá 15-20 métre is lehet a gépem oda be akkarom rakni hogyan oldjam meg egyszerüen?
ha ez a gondod akkor én is az access pointot javaslom. az tulajdonképpen úgy működik mint ami neked kell. kirakod a tetőre (áramellátást persze meg kell oldani) és utp-n jön a net.
(na jó, konfigurálni azért azt is kell)
nem tudom te mit néztél, de amiről beszélsz az még mindig az ap :)
pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!