Ezt a mystartsearch nevű szörnyedvényt hogyan lehet eltávolítani a Firefoxból?
Figyelt kérdés
Megcsináltam mindent amit a honlapjukon írtak (kezdőlapnak google beállítása, keresőmotorok közül törlés), plusz kitöröltem a Mozilla könyvtárból egy mystartsearch.xml fájlt is, de csak nem akar eltűnni a szemétláda. Ha megnyitom a Firefoxot, ez jön be azonnal, hiába állítok be bármit kezdőlapnak.2014. dec. 1. 08:31
1/9 anonim válasza:
nem te vagy az első akinek ezt írom
a firefox asztali ikon tulajdonságait nézd meg hogy mit ír
célként
2/9 A kérdező kommentje:
Kösziii!!!
Ez annyira banális volt, eszembe se jutott megnézni...
2014. dec. 1. 12:20
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
És a Mozilla asztali ikon tulajdonságainál mit kell beállítani. Én is beszedtem ezt a szart, és sehogy nem tudom eltüntetni.
6/9 anonim válasza:
Nézd meg hogy mi a cél cél helye mi
pl "C:\Program Files\Opera\opera.exe"www.mystartsearch.com//4565633**"programfiles. valami
amit írtam + ba az nem kell oda
de ez a serach baromság mindig változik
7/9 anonim válasza:
# 4/6 tegnap 12:41
Ez még ront a helyzeten
8/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy két újraindítást követően nem jött elő, azonban reggel indítva a böngészőt újra ott tehénkedett az utolsó lapfülön, azzal nyílt meg a Firefox. Pedig előtte bezártam mindet. Gyorsítótárat ürítettem, keresőmotorok közül kitakarítottam, xml fájlját töröltem, parancsikonból kitöröltem az indítást, registryt áttúrtam (nem találtam bejegyzést), és a Firefox könyvtárban is lefuttattam egy szövegkeresést a nevére, ott sem volt találat. És reggel mégis előbukkant újra a mocsok.
2014. dec. 2. 11:14
9/9 anonim válasza:
Én is sok mindennel próbálkoztam, de nem sikerült leszednem, végül ez volt a megoldás : adwcleaner
Ezt töltsd le, ez leszedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!