Hogyan tudom a "mystartsearch"-t eltávolítani?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy kézikönyvet PDF-ben, és rátelepedett a böngészőmre, a Firefoxra is és a Chromera is a "mystartsearch", és sehogyan sem tudom eltüntetni. Hiába próbálom a beállításoknál is, mindig ez jön ki kezdőlapnak, új lapnak, állandóan ott van. Hogyan tudnék tőle megszabadulni?2014. okt. 28. 23:44
1/8 anonim válasza:
Az egy hijacker program, régen nekem is feltelepedett a gépre és csak nehezen tudtam tőle megszabadulni.
Beállításoknál ne is próbáld, ott nem lehet, le kell töltened egy programot és az eltávolítja.
Innen tudod letölteni:
Ott le van írva magyarul mit kell csinálni
Egyébként nagyon undorító egy valami, sok kellemetlenséget okozott és nehezen szabadultam meg tőle.
2/8 anonim válasza:
Az túlzás, hogy magyarul van leírva a dolog. Kedves kérdező kipróbáltad a dolgot, működik, nem átverés?
3/8 anonim válasza:
Én is sok mindennel próbálkoztam, de nem sikerült leszednem, végül ez volt a megoldás : adwcleaner
4/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám, de az adwcleaner nálam is elintézte ezt a szemetet.
5/8 anonim válasza:
Az adwcleaner leszedi. Semmi mással nem boldogultam!
Aki bekapta ezt a mocskot, ezzel próbálja!
6/8 anonim válasza:
Szia!Én most kaptam be a csalit!Le akartam tölteni a Torrent-et,de ez a szemét vele jött..A facebookomat tele teszi reklámmal,a blogomat írni sem birom tőle..Szemét egy dolog!Most is fagyoskodik a gépem,alig tudok írni..
7/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom és az adwcleaner NEM intézte el.
8/8 anonim válasza:
Nekem a Windows 7 Home Premium telepítő CD intézte el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!