Miért darabos az internetem?
routerral van megosztva az internetünk testvéremmel és már egy jó ideje fenn áll ez a probléma hogy darabos a net
már cseréltünk routert(kb fél éve) is, azt hittük hogy az a baj, egy ideig jó is volt de aztán megint visszatért a probléma, tippeltünk arra is hogy valahol kábelhiba van kívül v belül a házon de nem mert amikor én közvetlen csatlakoztam a modemhez egy másodpercig nem volt hiba, aztán a héten lett frissítve a router a legutolsó firmware-re de ez se oldotta meg a problémát
cmd-ben szoktunk pingelni: ping -t (vmilyen weboldal)
köszi előre is ha tud vki segíteni
Tehát a következőt tudjuk:
-Amikor egyedül, a modemre közvetlenül csatlakoztál akkor jó volt.
Akkor lehet próbálkozni tovább:
-Modem - router - egyedül a te géped. Működik?
-Amikor "darabos", akkor a router nem éri el a netet, vagy a te géped a routert? Ezt úgy mérd, hogy a routert pingeled.
-Kábelek megcserélése után is ugyanez a helyzet?
-Modem - router - egyedül a te géped. Működik?
ugyan az a probléma, testvéremnél is ha nálam nincs bekapcsolba
-Amikor "darabos", akkor a router nem éri el a netet, vagy a te géped a routert? Ezt úgy mérd, hogy a routert pingeled.
routert elérem, netet nem
-Kábelek megcserélése után is ugyanez a helyzet?
h érted?
wifit, kábelt vegyesen használjuk és mind2.nél jelentkezik ez a probléma
most néztem meg a fogadott/küldött csomagokat
20 489 000 / 266 145 000 tehát a letöltés kb 10xese a feltöltésnek
A megcserélést úgy értem, hogy (modem-router) kábelt cseréld meg a (router-géped) kábellel.
Ha így nem éred el a routert akkor a kábel rossz, ha eléred akkor a router.
Garanciás elvileg tehát visszaviheted, de legközelebbre egy magasabb árkategóriát ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!