Cseréltünk netet és routert, azóta az Iphone-on lassú a net, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Váltottunk digire, valamivel gyorsabb lett a vezetékse internet és egy új routert vettünk, a legjobbat, amit az eladó ajánlott. Eddig az emeleten jól ment a wifi Iphone-on, de a váltás óta nagyon lassú lett. Valami router beállítási probléma lehet? Az iphone.on beállítottam a 8.8.8.8 DNS-t. Mit tehetnék még?2014. nov. 27. 14:16
2/10 anonim válasza:
új routert vettünk, a legjobbat, amit az eladó ajánlott.
igen csak router tipusa és márkája
?????
3/10 A kérdező kommentje:
router tipusa: TP LINK 300Mbps Wireless N Router
TL-WR841N
2014. nov. 27. 16:16
5/10 anonim válasza:
Ugyanott, ugyanazon a helyen van az új router mint ahol a régi volt?
6/10 A kérdező kommentje:
A net digi net 50 mbs, és az emeleten a sppedtest az iphone-on 6mbs-t mér, idelent 20Mbs. A vezetékes gépen 54 Mbs.
2014. nov. 27. 16:19
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanott.
2014. nov. 27. 16:19
8/10 anonim válasza:
Nekem egy elég régi TP-linkem van, és van egy 20MBs-es korlátja.
A tied újabbnak tűnik szóval szerintem valami router beállítás lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam állítgatni netes leírások alapján, de akárhogy állítottam, a végeredmény az lett, hogy net sem volt.
Most Network: PPPoE/Russia
Wireless Security WPA-PSK
Channel Width: automatic. De itt is csak 20 és 40 MHz között választhatok, nincsmás lehetőség.
Nem igazán tudom mit kéne átállítani. :(
2014. nov. 28. 07:28
10/10 anonim válasza:
Ha 20Mhz-n van akkor 55-60Mb/ ha 40Mhz-re teszed akkor 130Mb/s sebességet tud a gyakorlatban. A dignet50-et át kell vinnie még 20mhz-n is, de hacsak wifin nincs meg a sebesség akkor küldjétek el gariba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!