Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem frissít a steam?...

Miért nem frissít a steam? Azért mert lassú a netem?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem meg a borderlands goty edition-t és kell hozzá a steam, de nem talál frissítéseket és azt írja, hogy nincs netkapcsolat
2014. nov. 25. 14:15
 1/10 A kérdező kommentje:
A netem 2000 mbit/secundum
2014. nov. 25. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
eltekintve az irreálisan gyors internetedtől (lucky you) szerintem csak indítsd újra a steamet, ilyet nekem is szokott csinálni. bár nem értem, nem steamen keresztül vetted?
2014. nov. 25. 14:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem steamen vettem. Utálok online vásárolni, általában vagy letöltöm, vagy megveszem igaziba a játékokat. Már jóideje van steameme, de a frissítésnél mindig azt írja ki, hogy offline nem lehet frissíteni
2014. nov. 25. 14:58
 4/10 A kérdező kommentje:
de ugyanezen okokból a Uplay sem működik
2014. nov. 25. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor a kérdés adott, nincs offline módon? tűzfal nem blokkolja?
2014. nov. 25. 15:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem blokkolja a tűzfal.
2014. nov. 25. 15:01
 7/10 A kérdező kommentje:
És az a baj, hogy semmiféleképpen nem tudom elkerülni a steamet, mert a játék telepítője egyből a steamet kezdené el frissíteni.
2014. nov. 25. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:

ha se a uplay se a steam nem képes netre menni, akkor bizony vmi blokkolja. legjobb tipp természetesen a tűzfal, azon kívűl max a víruskereső szűri a forgalmat, de kétlem, hogy az bekavar, esetleg még router okozhat problémát, ha wifin vagy, de azok se blokkolnak semmi ilyet, ha csak nincs külön beállítva.

Van tűzfalad? Tuti nincs vmi elállítva? kézzel hozzá kellene adni a kivételekhez. De az is lehet, hogy vmi Windows szolgáltatás van kikapcsolva, ami szükséges.

2014. nov. 25. 15:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Már hozzáadtam a kivételek listájára. Vírusírtóm nincs, csak advanced system care-em
2014. nov. 25. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor marad a google, vagy vki okosabb megmondja a megoldást, de tuti, hogy vmi blokkolja a forgalmat. ha nem windows-os tűzfalad van, akkor nézd meg, hogy a windows-os biztosan le van-e tilva; esetleg tiltsd le minden tűzfalat a gépeden ill akkor érdemes lenne megnézni a router beállításait és az ottani tűzfalat is lekapcsolni.
2014. nov. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!