Hálózat van internet nincs mi a gond? Többi lent!
Windows 8 config erős vasról van szó nem saját mert sajáton kizárólagosan csak linux-ot használok.
A történet annyi lenne,hogy a gépen otthon tökéletesen fut a wifi kapcsolat de egy másik helyen már gond van csatlakozik elfogadja a jelszót látszólag internetkapcsolat is van mert a google bejön de akármit ezenkívül begépelek semmi. Csak forog a kerék :) Internetkapcolatok között megnéztem egyik helyen internetelérést mutat másik helyen ninc kapcsolat. Letiltottam az adaptert aztán újra engedélyeztem de azután is ugyan ez próbáltam mobilnetet osztani hátha de semmi ott is gond van. Nem tölti be az oldalakat pedig csonton fogja a wifit. Valaki tud rá orvosságot vagy valami személyes tapasztalat?
A google sokszor chache-elve van, főleg ha Chrome-ot használsz,ergo ha nincs internetkapcsolat a google kezdőablaka akkor is betöltődik.
Routert újra lehet indítani, a gépről ipconfig /all al megnézni, hogy van e normális ip cím kiosztás, illetve a gatewayt beállította-e rendesen, esetleg a nem használt helyi kapcsolatot le lehet tiltani stb. stb.
Ezzel tisztába voltam én is :) csak az okát szeretném megtalálni pedig minden adott. Gondolkozom leszedem a illesztőprogiját és kap egy újat. Hátha. Vagy usb wifivel megnézem mi a helyzet.
Ha valakinek valami eszébe jut írjon a "rakd újra" válasz nem kell:D
Nem voltál tisztában mert azt írtad, elvileg van internetkapcsolatod. Szóval elvileg sincs.
Routeren lehet esetleg még körbenézni, hogy nincs e letiltva más eszközök csatlakozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!