Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi továbbítása laptopon...

Wifi továbbítása laptopon keresztül lehetséges?

Figyelt kérdés
A kérdés a következő lenne! A munkahelyemen van wifis internet, ha rácsatlakozom, akkor le kell olvasnom az IPv4 kódomat, ezt a főnök beüti a rendszerébe és csak ez után tudom használni a laptopon a netet! De ezt nekem fizetnem kell még hozzá 0.70 euró naponta, és én nekem a telefonomra is jó lenne ha lenne internet de az már drága lenne! Tud valaki megoldást arra hogy a laptopomról valami progival továbbítsam a netet?

2014. nov. 26. 20:54
 1/5 Tengor ***** válasza:

IPv4 az cím, nem kód.

Egy második wifi kártyával (USB stick-kel) meg tudod osztani a netet. Kíváncsi vagyok, hogy a főnök, aki így méri a szabad internethozzáférést, az hogy fog reagálni arra, ha valaki rontja az üzletét...

2014. nov. 26. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez elég gáz... Milyen munka hely ez!?

Nekem munkámhoz kell az internet, és a főnök fizeti a netem itthonra is.

2014. nov. 26. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Van három program (a gépemen), melyek elméletben lehetővé teszik az internet megosztását laptopról. Mivel nekem nincs laptopom, ezért nem tudtam kipróbálni, de ha kéred, feltöltöm neked egy tárhelyre.
2014. nov. 26. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Tengor megpróbálom ahogy mondtad kiváncsi leszek működik-e, és Tibor ez egy svájci munkahely, itt akkor lenne furcsa ha ingyen lenne a net! Harmadik kommentelő ha feltöltenéd azt megköszönném!
2014. nov. 27. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig azt hittem Skót :-D
2014. nov. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!