Hogyan tudom nővelni egy usb wifi anetnas adapter hatotavolsagat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az adapterbol jőn ki egy antena azt szeretnem rákötni valamire hogy jobban tudjam fogni a jelet van sokféle kábelem van parabolám is es rászeretnem kotni valamire hogy kb 100 métere levo wifit betudjak fogni mert alapbol gyengyengen fogja ( nem lopas lenne mert baratom wifije) es mondjuk rakotnek egy kabelt kivezetnem az udvara valami ilyesmire gondoltam légyszives segitsetek alkatreszem mindenem van kb elóre is koszonom a valaszokat :)2014. nov. 25. 15:39
1/9 anonim válasza:
A nagyobb decibeles antenna nem sokat ér ebben az esetben. Én valami irányitott antennát ajánlok. Van-e szabad rálátás a wifire?
2/9 anonim válasza:
+ vannak e falak, mert akkor sajna kb. esélytelen.
3/9 A kérdező kommentje:
Talán 100 mmeter sincs amugy a hazukba van de amugy semmi takarás nincs tokeletes ra latas amugy talan kb 30 metere is lehet mar fogni a wwifit de valahogy felkene erositenem az adaptert h tudjam fogni
2014. nov. 25. 17:39
4/9 anonim válasza:
Hol van a router megy mi a tipusa? Lehetőleg ablak mellé tedd!+TL-ANT2409 antenna kelleni fog
5/9 anonim válasza:
De ha van egy 8 decibeles körsugárzod, ahogy írtad valami parabola megoldással meg lehet oldani. Mi egyszer egy tl-wn722n-t épitettűnk be egy konyhai dagasztótálba, és az 1-es jelből lett stabil 3.
6/9 A kérdező kommentje:
Hat ugyebaugyebar a router az haveromnal van a szomszedban es nekem van egy tp lonk tl-wn772n high-gain tipusu usb s adapterem amit fel akkarok erositeni valahogyan jon ki belole egy pici antena amit esetleg ratudnek e kotni valamire hogy betudjam fogni a jelet
2014. nov. 25. 17:59
7/9 A kérdező kommentje:
Latum ugyan azaz adapterol beszelunk amugy rendes parabolam van mint pl az upc y parabola meg vannak kabaleim csak egy kis segitseg kellene
2014. nov. 25. 18:08
8/9 anonim válasza:
Jó azon az adapteren 3dBi antenna van. Egy ilyen kellene: [link] (nekem a tp-link tl-wr1043nd v1 routeremen is ilyen antennák vannak, 1 fal mellet 100meterre 2-es téerő van a telómon). Milyen rutere van a barátodnak?
9/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom sajnos. Talan valami asust emlitet
2014. nov. 25. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!