Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom nővelni egy usb...

Hogyan tudom nővelni egy usb wifi anetnas adapter hatotavolsagat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Az adapterbol jőn ki egy antena azt szeretnem rákötni valamire hogy jobban tudjam fogni a jelet van sokféle kábelem van parabolám is es rászeretnem kotni valamire hogy kb 100 métere levo wifit betudjak fogni mert alapbol gyengyengen fogja ( nem lopas lenne mert baratom wifije) es mondjuk rakotnek egy kabelt kivezetnem az udvara valami ilyesmire gondoltam légyszives segitsetek alkatreszem mindenem van kb elóre is koszonom a valaszokat :)

2014. nov. 25. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A nagyobb decibeles antenna nem sokat ér ebben az esetben. Én valami irányitott antennát ajánlok. Van-e szabad rálátás a wifire?
2014. nov. 25. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
+ vannak e falak, mert akkor sajna kb. esélytelen.
2014. nov. 25. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Talán 100 mmeter sincs amugy a hazukba van de amugy semmi takarás nincs tokeletes ra latas amugy talan kb 30 metere is lehet mar fogni a wwifit de valahogy felkene erositenem az adaptert h tudjam fogni
2014. nov. 25. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol van a router megy mi a tipusa? Lehetőleg ablak mellé tedd!+TL-ANT2409 antenna kelleni fog
2014. nov. 25. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha van egy 8 decibeles körsugárzod, ahogy írtad valami parabola megoldással meg lehet oldani. Mi egyszer egy tl-wn722n-t épitettűnk be egy konyhai dagasztótálba, és az 1-es jelből lett stabil 3.
2014. nov. 25. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat ugyebaugyebar a router az haveromnal van a szomszedban es nekem van egy tp lonk tl-wn772n high-gain tipusu usb s adapterem amit fel akkarok erositeni valahogyan jon ki belole egy pici antena amit esetleg ratudnek e kotni valamire hogy betudjam fogni a jelet
2014. nov. 25. 17:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Latum ugyan azaz adapterol beszelunk amugy rendes parabolam van mint pl az upc y parabola meg vannak kabaleim csak egy kis segitseg kellene
2014. nov. 25. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó azon az adapteren 3dBi antenna van. Egy ilyen kellene: [link] (nekem a tp-link tl-wr1043nd v1 routeremen is ilyen antennák vannak, 1 fal mellet 100meterre 2-es téerő van a telómon). Milyen rutere van a barátodnak?
2014. nov. 25. 18:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom sajnos. Talan valami asust emlitet
2014. nov. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!