Létezik olyan hogy egy netes vagy torrentes filmletöltésért megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy németországban elkezdődött valami hülyeség, valakiket "perelnek" német állampolgárok magyar ügyvéden keresztül...
Egy netes oldalon szabadon elérhető egy film. Beperelhet-e engem egy állampolgár vagy egy cég azért, ha ÉN ezt Magyarországon, magyar állampolgárként letöltöm, akár külföldről is, ha ezt nekem a szolgáltatóm lehetővé teszi? Saját használatra, nekem abból bevételem nem származik.
2014. nov. 24. 10:40
1/2 CspCsj válasza:
Letöltésért nem büntetnek, de a torrent program letölt-feltölt egyszerre, és a jogvédett tartalom feltöltése-megosztása már büntetendő.
2/2 T/Z válasza:
Németországban más a jogi szabályozás, ott kvázi nem szabad a torrent.
Idehaza nyugodtan torrentezhetsz, gyakorlatilag nem fognak zaklatni érte.
Youtube is tele van teljes filmekkel, gondolod aki megnézi, azt előállítják? :D
Max ha jelenti valaki, akkor a Youtube törli a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!