Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pc és telefon van fent fb-n,...

Muntyipeti kérdése:

Pc és telefon van fent fb-n, párom észrevette, hogy van amikor üzenetet ír és azt látja, hogy én elolvastam, pedig a tegnapi esetnél pl aludtam. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Ez már a második eset volt. Valaki más olvassa el esetleg? Cseréltem email-t, jelszavat.

2014. nov. 19. 07:07
 1/3 anonim válasza:

van rá lehetőség hogy megtudod nézni mijen eszközzel akár azt is ugytudom hogy mijen ip számrol léptek be a profilodba

telon inkább a messengert használd ne a fb alkalmazást amugy is szar meg lassú

a többi fb oldalakra meg böngészövel lépj be

2014. nov. 19. 07:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is valami hasonlót akartam írni, csak kevesebb helyesírási hibával! :)

Tehát a lényeg, hogy a beállításokban valahol meg lehet nézni, milyen aktív bejelentkezések vannak, sőt ki is lehet léptetni. Bár a jelszó módosításával elvileg ezt alapból megteszi. Továbbá aktiválható a telefonos hitelesítés (én sms-t kapok ha új készülékről akarok bejelentkezni és csak a kód ellenében tudok).

Egyébként én arra gondolok, hogy a telefon-pc páros az ami megtréfál titeket. Jelentkezz ki mindenhonnan és úgy írjon neked a párod.

2014. nov. 19. 07:42
 3/3 anonim válasza:
Valaki más elolvasta bizony :) mégpedig jó eséllyel a telefonod volt a tettes :D Nekem Viber-rel van ez. Van, hogy a felugró értesítési ablak hatására a beszélgetést automatikusan megnyitja a telefonom és olvasottnak veszi az üzenetet. Vagy kapcsold ki a felugró értesítési ablakot a beállítások között, vagy beszéljétek meg hogy az "Olvasta" egy olyan funkció, amiért a kitalálóját legkevesebb egy évre való országgyűlési közvetítést kötelező jelleggel megilletne. Nem lehet erre a funkcióra alapozni tapasztalataim alapján.
2015. dec. 23. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!