Tegnapi nap során vízbe esett telefonnal mit csináljak?
Tegnap sikerült a wc-be beleejteni,pontosabban a hátsó zsebemből bele csúszott.Félpercet se volt benne azonnal kikaptam.Hátulja le,aksi ki,SIM ki,memókártya ki. Zte kis pluszom,érintőképernyős telefonom van.Persze már késő volt a víz jelzők pirosodtak be majd megjelent a képernyő alatt a víz.Sajnos elkövettem azt a hibát hogy bekapcsoltam 2X is .
Mikor haza értem rá kerestem hogy mi a teendő,hogyan lehet kiszárítani.Az eset után kb. 2-2,5 órára került egy tál rizsbe szétszedett állapotban a Sim és a memória kártyám nem sérült.Mivel napos az idő kiraktam úgy a rizsben a napra és a képernyőből párásodik a víz kifele.
A kérdésem hogy meddig kell várni hogy bekapcsoljam megint?Gondoltam rá hogy addig ameddig el nem tűnik a víz a képernyő alól,de azért kérdezem mert nem értek hozzá.
Van ennél gyorsabb mód a szervizen kívül hogy kiszárítsam és jó is legyen?
(REMÉLEM PONTOSAN MINDENT LEÍRTAM.)
Nem merem jobban mert ha elszakítok valami kábelt akkor tuti annyi neki.
De már olvastam hogy van aki benne hagyta az aksit egy napig és utána tette ki a napra és jó lett neki meg aki hajszárítóval elkezdte szárítgatni annak is...szóval reménykedek egy kicsit.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!