Benipajti kérdése:
Miért Nincs internetkapcsolatom a laptopon? Pedig a wifi működik!
Figyelt kérdés
Kábeles internetem van. Van routerem, és az viszont adja a jelet, és a telon tudok netezni! Kábelek rendben, a kapcsolatoknál kiírja hogy kapcsolódva, de ha megnyitok egy keresőt kiírja hogy nincs internetkapcsolat! (áramtalanítás, ujraindítás megvolt)a laptopba kábel megy nem a wifi jellel netezem!2014. nov. 18. 11:36
11/16 anonim válasza:
gondolom erre a parancsra gondoltál: ipconfig /all
13/16 A kérdező kommentje:
a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként. futtatható programkent vagy kötegfájlként
közben felhivtam a upc.t és látják a kapcsolatot
2014. nov. 18. 17:16
14/16 anonim válasza:
nem a neteddel lesz baj, hanem a gépeddel. újraraktad már az operát és megnézted a proxyt ahogy javasoltam?
15/16 A kérdező kommentje:
protokollbujtato adapter helyi kapcsolat 79szer
adathord.állapota: leválasztva
fizikai cim: sok nulla
dhcp enged:nem
automatikus konfig.engedelyezve: igen
2014. nov. 18. 17:25
16/16 A kérdező kommentje:
megcsinaltam de nem segitett
2014. nov. 18. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!