Miért nem jó az internet laptopon?
Na akkor valahogy erthetőbben.....T-Mobile nál vettem sim kartyat ami csak internetezesre jo, havi 15 euro 10giga ha lefogy fel kell tolteni ujra...szerzodes nem kell meg semmi olyan mint otthon a sima feltoltos telokartya csak errol nem lehet hivni ha nem teszel ra penzt kulon, viszont teged tudnak hivni a hozza kapott telefonszamon.
Szoval ezt betettem a tabletembe mivel ez fuggetlen, internet bekapcs , minden ok....csatlakozasi pont letrehozasa jelszo stb ok,,, olyan mint egy router igy, ezen mukodik az internet, telefonomon wifi bekapcs csatlakozik oke 20meterrol falon keresztul is jo.....VISZONT laptopon is megkerestem kiirta hogy fullos a jelerosseg kapcsolodas ......na itt 100bol 99x kiirja hogy nem lehet csatlakozni ha a tabletem kozvetlen mellette van akkor sem...neha jo 2 percig egy nap es ennyi.....3 eves laptop otthon csak wifirol ment mindegyiket fogta a kozelbe....na ez a bajom remelem a nagy poengyarosok is megertettek :) hatha van valami beallitas amirol nem tudok , nem ertem az osztrak nethez miert nem tud kapcsolodni....
Nos, bocsi, de továbbra se teljesen tiszta, bár alakul.
- Jelerősség: Melyik? Ami a netre kapcsol, vagy ami az eszközök között van? Nem kevered esetleg össze a kijelzőn a kettőt?
- Mihez nem tud csatlakozni? A tablethez vagy a megosztott nethez?
- a tableten tudsz rendesen netezni, csak a telón nem?
- hogy jön a laptop wifije a képbe? Ha a wifi kapcsolattal van a bajod, akkor az nem a net hibájára utal, hanem az eszközök közötti kommunikációra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!