Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most ebay csalo vagy nem?

Ez most ebay csalo vagy nem?

Figyelt kérdés

En is vasaroltam tole, de nem tudom meg fogom-e kapni!

Sorba kapja a negativot, gondoltam felhivom.Telefon szam nem

el, e-mail nem el..Mivel nem volt hajlando valaszolni az-ebay es uzenetre ment is a -. Szerintetek tegyek le rola, hogy megkapom vagy csak igy probal trukkozni, hogy az ebay-nek ne keljen fizetni?.

[link]

020_gumus

Sajnos csak ezt tudom be linkelni, mert nincs tobb termeke ami meg volt lejart.

2014. nov. 13. 07:51
 1/4 A kérdező kommentje:

Meg annyi, hogy a Buyer alatti osszeg miert van athuzva?

van olyan amelyik nincs.

2014. nov. 13. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az.
2014. nov. 13. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen ez egy csalo, es ha fizettel neki akkor belecsusztal te is.

Ha megnezed a termekeket, mindenkinek ugyanazt a procit adta el. Mindenki panaszkodik, hogy a cucc nem erkezett meg. Az athuzas azt jelenti, hogy nem annyit fizetett a vasarlo, hanem annal kevesebbet. Vagyis best offer - legjobb ajanlat. De ha nem megy az angol, akkor inkabb ne itt koltsd a sulyos oszegeket....

Irj eBaynek meg Paypalnak es kerj refundot.

De ugy latom a negativ ertekelesek regiek, akkor te hogy tudtal ebbe belefutni? Nem nezted az ertekelesit mielott fizettel? Nem ertem...

2014. nov. 14. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor meg nem volt neki negativ.Cseteltem az ebay-es

kockakkal, de 8 napnak el kell telnie, hogy lepjenek

az ugyben(miutan nem valaszolt).

Elmeletileg valahogy le emelik a kartyajarol a penzt.

Nem gondoltam ,hogy ugyan azt adta el, azt hittem tobb is van belole!Jo hulye barom mind a 61, velem egyutt.

2014. nov. 15. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!