Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailről nem kapják meg az...

Gmailről nem kapják meg az emaileket, amiket írok?

Figyelt kérdés

A vatera miatt sok emailt kapok/küldök, de újabban nem küldte el azoknak, akik freemailesek. Gondoltam a freemail rossz, de most a citromailre sem küldi el úgy látszik, vagy ha el is küldi, csak később (napokkal később) kapják meg. Pedig nekem mindig azt jelzi, hogy elküldte rögtön, rendben.

Most kipróbáltam magamnak küldeni mailt freemailes címre, meg is kaptam rögtön. meg egy t-online.de címre is elküldtem, oda még nem érkezett meg.

Ez mitől van? Mit tudok csinálni?

2014. nov. 11. 18:53
 1/1 anonim válasza:
Szia, ha az megnyugtat, akkor egy cipőben járunk, nekem is nagyon fontos megbeszéléseim vannak gmail-en, nagyon sokszor azonban vagy nem kapják meg, akkor nem válaszolnak, de ha megkapják, akkor is csak 1-2 hétre rá válaszolnak, amikor eddig még aznap válaszoltak, a halyat tépem, nagyon idegesítő
2014. nov. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!