Van egy email címem amin van kb 2500 olvasatlan üzenetem mert minden oldal küldözget reklám emaileket meg utazz el ide stb. hogy tudom ezeket törölni, úgy hogy ne 1-esével kelljen kijelölnöm az összes üzenetet és úgy törölni?
A leiratkozás nem mindig célravezető. Ugyanis pont ezzel igazolod vissza, hogy létező, élő e-mail címre talált a spam (kéretlen levél). Ezután aztán tényleg elárasztanak az ilyenek.
A szűrők beállítása már jobb megoldás, bár, ha megnézzük, ugyanabban a témában sokszor teljesen más feladók szerepelnek (pont azért, hogy feladó-szűréssel ne lehessen kizárni őket).
Törölni pedig úgy lehet egyszerre sokat, ha egyszerre többet ki tudsz jelölni. Nem használok Indamailt, nem tudom, hogy ott is alkalmazható-e, de próbálj egyet kijelölni, majd odébb görgetve a Shift (felfelé mutató nyíl) lenyomásával együtt az utolsót. Elvileg ilyenkor a kijelölés közti összeset kijelöli. Aztán törlés. Utána türelmesen várj, mert már néhány tucat levél egyszerre törlése is időbe telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!