A szerver bérlés ugyan olyan mint a vps szerver?
Van egy vps szerverem,és azt csak SSH-n keresztül tudom elérni,ha rendelek egy szervert,linuxxal,akkor az ugyan úgy működik mint a vps?
A jelenelegi vps-em 120 gigás,de szeretnék egy 3 Terrás szervert bérelni,egész jó áron vannak. Azért kérdem :)
Értek a konfiguráláshoz,legalábbis vps-en,de szervernél nem tudom hogy működik :)
Köszönöm előre is!
VPS = Virtual Private Server
"A BKV-n utazni olyan, mint a Budapesti Közlekedési Vállalat járművein? A BKV-s buszra fel tudok szállni, de nem tudom, hogy a Budapesti Közlekedési Vállalat járművei hogy működnek."
A te szinteden a kettő ugyan az. Gyakorlati szinten VPS esetén egy fizikai gépet többen is használhatnak, míg dedikált szerver bérlés esetén a szervert csak te használod.
Szóval akkor ugyan az,csak annyi a külömbség,hogy ha bérlek egy szervert,akkor azt csak ÉN használom.
Igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!