Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemény az xplay.hu-ról?...

Vélemény az xplay.hu-ról? (szerver bérlés) Többi lennt.

Figyelt kérdés

Szeretnék bérelni egy Minecraft játékszervert és náluk eléggé alacsonyak az árak. Valaki bérel(t) már náluk? Megbízhatóak? 24/7? Előre is köszönöm.

U.I.: Tudom, hogy van a clans.hu meg a sunwell, és hogy azok jók, de most nekik adnák egy esélyt, ha tényleg jók.

2014. ápr. 6. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem alacosnyak ott sem az árak, csak átbasznak. Szerntem 2500MB-on 50 játékos hogy a rákba fog játszani? MAX 25, de az is laggolna. A játékosok számát ne nézd, csak a memóriát.

1 játékosnak legalább 100 MB RAM kell, így számolj utána. Azért írnak nagyobb slotszámot, mert a hozzá nem értő 10 évesek tucatjára veszik a Minecraft szervert és bekajálják.

Én Sunwell-től rendeltem. Tökéletes volt, nem laggolt, a webadmin átlátható, jól használható. Régebben clans-hu-tól is rendeltem, de iszonyatosan laggolt és nem segítettek helyreállítani, hiába jeleztem a problémát. Azóta lehet, hogy stabilabb Minecraft szervert tudnak adni.

2014. máj. 15. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!