Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyaroroszágon miért nem...

Magyaroroszágon miért nem fejlődik az internetes technológia?

Figyelt kérdés
Kis városban élek 20 megás előfizetésem van de max 14 mega szokott lejönni,anno beszéltem a Magyar Telekommal akik azt mondták nincs pénz fejlesztésre majd talán évek múlva addig max ennyivel kell beérnem,bár tesóméknak 20 mega jön le bemérve de ők biztos közelebb laknak a dolgokhoz.Nos az keserít el hogy külföldön jobb helyeken még egy faluban is meg van 100mega a net minimum itt meg nem hogy kis városban,de még budapesten sem tudják mindenhol szolgáltatni a gyors internetet.Kérdés hova lesz az a sok pénz amit beszednek az ügyfelektől,mert ugye abból fordíthatnának fejlesztésekre is,gondolom ki lopják az országból oszt csá.
2014. nov. 10. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na én egy 9500 fős városban lakom 20 megás netért fizetek 8EFt ot ami csak 14 et ad max és itt nincs kábel net csak a telekom rendszere és akármelyik mellék szolgáltatónál is fizetnék elő ugyan ezen a rendszeren tudna szolgáltatni.
2014. nov. 10. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:

"Kérdés hova lesz az a sok pénz amit beszednek az ügyfelektől,mert ugye abból fordíthatnának fejlesztésekre is,gondolom ki lopják az országból oszt csá."

-hát ezen felnevettem :))

-Nekem sincs semi közöm hozzá mit csinál a Digi a tőlem beszedett pénzzel, de nem is érdekel, fordíthatják éntőlem fejlesztésre is de akár fagyit is vehet belőle a vezérigazgató úr a családjának...:DDD Engem annyira érdekel a dolog, hogy rendesen szolgáltassanak, akkor én rendesen fizetek a szerződés szerint.

-Ha veszel a boltban egy kiló kenyeret, azon szoktál gondolkodni, hogy a pékség mennyit fordít a kenyér árából búzamezők létesítésére? ....:DD

2014. nov. 10. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"Meg olvastam is hogy most románia a legfejlettebb netben."

Csacsisag, skandinav allamok, Japan meg Del Korea van az elen.

2014. nov. 10. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

"Hát nekem 13,5 jobb napokon 14mega amit mér a mérő,de viszont a 20 megás árát fizetem"

A 20 Mbps a MAXIMUM letöltési sebesség - ennek a (NetMánia M) csomagnak a GARANTÁLT letöltési sebessége 1 Mbps. te a kettő közötti sebességet tapasztalod, tehát a szolgáltató teljesíti a szerződésben leírtakat.

"Nos az keserít el hogy külföldön jobb helyeken még egy faluban is meg van 100mega a net "

Lássuk például a fejlett Amerikai Egyesült ÁLlamokat: "csak" 31,8 átlag letöltési sebesség:

[link]

míg kis hazánkban 32,2:

[link]

És ott is megy a rinya - a Microsoft, az Apple, a Facebook hazájában:

[link]

"Kérdés hova lesz az a sok pénz amit beszednek az ügyfelektől,mert ugye abból fordíthatnának fejlesztésekre is,gondolom ki lopják az országból oszt csá."

Látszik hogy nem a távközlésben dolgozol.

Az egyszeri lakossági előfizetők havidíjai kb. csak a hálózat fenntartására elegendőek - és kis hazánkban a fizetési hajlnadóság sajnos a béka segge alatt van (tisztelet a kivételnek). A kisebb szolgáltatók momentán jelenleg is egyik napról a másikra élnek: a bevezetni kívánt netadó szépen kinyirta volna őket.

Fejlesztést (ami több milliárdos beruházásokat jelentene) kockázati tőkéből lehetne eszközölni, valamilyen állami vagy EU-s támogatásokból - de ez utóbbiak a tűzhöz közel álló haverok zsebeiben landol.

2014. nov. 10. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha bejött volna az internet adó, nyugodj meg még rosszabbul jártál volna. Magyarország egy kis ország sajnos, az is csoda, hogy van magyar google.
2014. nov. 12. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!