Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyaroroszágon miért nem...

Magyaroroszágon miért nem fejlődik az internetes technológia?

Figyelt kérdés
Kis városban élek 20 megás előfizetésem van de max 14 mega szokott lejönni,anno beszéltem a Magyar Telekommal akik azt mondták nincs pénz fejlesztésre majd talán évek múlva addig max ennyivel kell beérnem,bár tesóméknak 20 mega jön le bemérve de ők biztos közelebb laknak a dolgokhoz.Nos az keserít el hogy külföldön jobb helyeken még egy faluban is meg van 100mega a net minimum itt meg nem hogy kis városban,de még budapesten sem tudják mindenhol szolgáltatni a gyors internetet.Kérdés hova lesz az a sok pénz amit beszednek az ügyfelektől,mert ugye abból fordíthatnának fejlesztésekre is,gondolom ki lopják az országból oszt csá.
2014. nov. 10. 19:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"külföldön jobb helyeken még egy faluban is meg van 100mega a net minimum"

Amerikaban meg sok faluban orulnek, ha dialupon van stabil net. 14mbps falun jo dolog, gazdagabb orszagokban egyes varosokban ennyiert 10-20khuf-ot fizetnek. Stabil 14mbps meg rohadtsok, legalis dolgokkal nemigen tudod kihasznalni.

2014. nov. 10. 19:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát én úgy halottam hogy pl romániában van most a legjobb net elérés nagyon gyors a net és nem is kérnek érte vagyonokat.
2014. nov. 10. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Kedves #1, a torrentezés is legálisnak számít.
2014. nov. 10. 19:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem 13,5 jobb napokon 14mega amit mér a mérő,de viszont a 20 megás árát fizetem ami ehhez viszonyítva így drága,viszont tesómék most kötöttek szinte ugyan ilyen csomagra szerződést náluk mérve 20 mega van többször is indítottam mérést mindig az jött le ugyan úgy.
2014. nov. 10. 19:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha drágállod az árat és kevesled a sebességet akkor válts szolgáltatót.

Nekem Digi van, 50/30-as és havonta fizetek érte 2700 Ft-ot (szerintem tök megéri) és én is Magyarországon élek...

2014. nov. 10. 20:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Melyik városban laksz?Mert itt mifelénk nincs kábel net csak is telekom vonal van
2014. nov. 10. 20:10
 7/15 anonim ***** válasza:

"de viszont a 20 megás árát fizetem "

Dehogy fizeted te 20 megas arat. Annyit mindig megkapsz, amennyit a szerzodesben garantalnak (ez persze kisebb, mint a max sebesseg, amit nagy szamokkal kiirnak).

2014. nov. 10. 20:14
 8/15 anonim ***** válasza:

"Hát én úgy halottam hogy pl romániában van most a legjobb net elérés nagyon gyors a net és nem is kérnek érte vagyonokat."

Romaniaban sem jobb a helyzet gyors broadband elterjestsegben, valamivel olcsobb a net, de a fizetesek is alacsonyabbak.

2014. nov. 10. 20:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát aki valamelyik nap írkált egy fórumon romániában él nem gazdag de röhögve mondta hogy 600 megás nete van.Meg olvastam is hogy most románia a legfejlettebb netben.
2014. nov. 10. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Veszprémben

Egyébként én sem vagyok gazdag, de ha holnap bemennék a digi-hez és az 50 Mbps-es netemet megváltoztatnám 1000 Mbps sebességűre akkor a 2700 Ft helyett 6700-at kellene fizetnem.

Tehát 2,5 -szer kellene többet fizetnem egy 20-szor gyorsabb netért....

2014. nov. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!