Magyaroroszágon miért nem fejlődik az internetes technológia?
"külföldön jobb helyeken még egy faluban is meg van 100mega a net minimum"
Amerikaban meg sok faluban orulnek, ha dialupon van stabil net. 14mbps falun jo dolog, gazdagabb orszagokban egyes varosokban ennyiert 10-20khuf-ot fizetnek. Stabil 14mbps meg rohadtsok, legalis dolgokkal nemigen tudod kihasznalni.
Ha drágállod az árat és kevesled a sebességet akkor válts szolgáltatót.
Nekem Digi van, 50/30-as és havonta fizetek érte 2700 Ft-ot (szerintem tök megéri) és én is Magyarországon élek...
"de viszont a 20 megás árát fizetem "
Dehogy fizeted te 20 megas arat. Annyit mindig megkapsz, amennyit a szerzodesben garantalnak (ez persze kisebb, mint a max sebesseg, amit nagy szamokkal kiirnak).
"Hát én úgy halottam hogy pl romániában van most a legjobb net elérés nagyon gyors a net és nem is kérnek érte vagyonokat."
Romaniaban sem jobb a helyzet gyors broadband elterjestsegben, valamivel olcsobb a net, de a fizetesek is alacsonyabbak.
Veszprémben
Egyébként én sem vagyok gazdag, de ha holnap bemennék a digi-hez és az 50 Mbps-es netemet megváltoztatnám 1000 Mbps sebességűre akkor a 2700 Ft helyett 6700-at kellene fizetnem.
Tehát 2,5 -szer kellene többet fizetnem egy 20-szor gyorsabb netért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!