Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azon kívül, hogy meg tudjuk...

Wattaduck kérdése:

Azon kívül, hogy meg tudjuk nézni, hogy ki nézte meg mondjuk a profilunkat, azt nem-e tudjuk megnézni, hogy mikor tették ezt?

Figyelt kérdés
Ha nem lehet, esetleg tudja valaki, hogy a számok(azonosítók) milyen sorrendben vannak (időrendi, gyarkorisági..) a forrásban?

2014. nov. 7. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Facebookon nem tudod megnézni ki látogatta a profilodat, így ebből kiindulva sem lehet. A forráskódban sem lesz benne ilyen adat, ott az oldal felépítése van, nem a látogatók eldugva két parancs kódsora között.
2014. nov. 7. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
ahha...... úgy érzem zavar történt a mátrixban.
2014. nov. 7. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy weboldal forrásába nem írják bele azokat az információkat, amiket nem akarnak az orrodra kötni. Miért is tennék? Ez olyan, mintha egy használati útmutatóhoz kinyomtatnák az eszköz összes tervét, csak összeragasztanák azokat az oldalakat, hogy te ne láthasd.
2014. nov. 7. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy azt sem lehet megnézni, hogy ki látta a profilodat.

Most pedig mielőtt azzal jönnél, hogy "dehát van ilyen program", el kell keserítselek, NINCS ilyen.

Az összes ilyen cucc KAMU.

Tehát maga a kérdés máris értelmét veszti, illetve a válasz:

NEM

2014. nov. 7. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:
ehhem, értem, pedig valahogy így megtudtam lesni: Internet explorer > bementem a profil oldalamba > jobbklikk az üres részre > források megtekintés > ctrl+f > beírtam, hogy friends list, és ott volt egy csomó azonosító szám, akkor azok nem azok? :)
2014. nov. 7. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Legfeljebb a linkek vannak ott amik a felsorolt ismerősökhöz vezetnek. Ennek semmi köze a látogatottsághoz, és az oldal a jövőben sem fog ilyen lehetőséget biztosítani. Adatvédelmi okokból "soha" nem derülhet ki hogy ki járt a profilodon.
2014. nov. 7. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Megkértem a havert, hogy nézzze meg a profilom, megnézte, frissítés után az ő neve volt az első. Na m1...
2014. nov. 7. 23:23
 8/8 anonim válasza:
Mert "megkérted" a havert. A forráskódban az van, hogy kivel chateltél utoljára.
2015. okt. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!